Alla inlägg den 7 september 2007

Av Annika - 7 september 2007 12:10

Nu är hösten här! Hur jag vet det? Jo, jag har börjat jobba... Dock "bara" 50% vilket är alldeles tillräckligt. Vi delar föräldraledighet/jobb hela hösten.

Det som är positivt är att jag KANSKE kan få några minuter här och där att uppdatera bloggen lite mer. Måste ju börja skärpa mig så att min hemlis ser vem jag är. Börjar bli såååå  nyfiken på detta med hemlis och planerar för fullt för min egen hemlis. Första paketet är nästan klart.


Jag kom på när jag satt och slösurfade att jag önskar mig lin-garn för att göra en skarfs (hur stavas det egentligen). Såg så vackra såna när jag var i Västervik på semestern.

Köpte dock inget garn då, vilket jag ångrar idag. Men jag hade ju redan köpt en massa Anemon-garn till en filt till lilltjejen. Den växer och jag har inte så jättemycket kvar på den. Den stickas i tredubbelt garn och blir jättego och varm. Perfekt till vagnen i vinter.


Jag har stickat färdig en vit skarfs i veckan oxå. Den är stickad i Mega eller nåt sånt. Får se om jag hinner slänga ut en bild på den i helgen.


Nu vill jag ha massor med kommentarer i bloggen - så lovar jag att uppdatera bättre :-)


Kram där ute!

Ovido - Quiz & Flashcards