Alla inlägg den 22 september 2007

Av Annika - 22 september 2007 13:27

förresten så är paketet till min hemlis på väg! Det postades i veckan och det ska bli så spännande att se på någons blogg om det passade.

Själv väntar jag med spänning på mitt! Hemligvän där ute... är sååå nyfiken på vem du är och vad du planerar till mina paket *ler*. Kram till dig!

Av Annika - 22 september 2007 13:27

Sitter på jobbet *ssssssch!* och här är så lugnt. Egentligen är det ganska skönt att jobba lördagar för det är så lugnt då - iallafall nu på hösten/vintern. Idag är M med mig. Hon har fixat dubbelsats chokladbollar till caféet. Många killar här idag som uppskattar det. Vår egen jobbfotograf tog massor bilder av mitt "tandlösa" troll när hon bakade. Ja, första framtanden tappades i veckan!


Igår hade jag en så lugn och skön fredag! Båda stora barnen var i skola resp dagis mellan 8-13, lilltjejen somnade 10:50 och sov ända till det var dags att hämta syskonen. Jag  passade på att försöka få färdigt lite projekt som legat i stickkorgen. Att det ska vara så fruktansvärt tråkigt att sy ihop och fästa ändar!

Lyckades iallfall fixa iordning två halsdukar. Sen ligger ju dockklänningen helt färdigstickad i korgen och väntar på att bli ihopsydd, den fick ligga kvar *ler*. Däremot är mitt andra par stickade tofflor redo för tvättmaskinen och tumlaren. J´s babyfilt är oxå nästan helt klart - men typiskt nog så räckte inte garnet så det saknas lite. Inte tror jag att det säljs här i stan heller - köpte det på semestern. Så är det någon som har ett ljusrosa nystan Anemon så är jag intresserad! Tur att jag ska till Linköping på tisdag, där borde väl någon sälja det.


Skulle fotografera lite färdigställt och ofärdigställt till sidan igår, men då var kameraminnet fullt och batteriet tomt. Ska försöka fixa det i helgen. Batteriet är iallfall laddat, det fixade jag igår.


Ovido - Quiz & Flashcards