Alla inlägg den 5 augusti 2008

Av Annika - 5 augusti 2008 08:14

Vi har haft 2 jättebra veckor i Dalarna. Första veckan sprang vi - och cyklade! Efter en riktigt regnig invigning så sken sedan solen och det var varmt. Men efter all kyla så ska man inte klaga.

När vi sedan gav oss iväg med husbilen så var det ju jätteskönt med värme och sol. Första dagen åkte vi till Evertsberg där vi åt, badade och sov. De har en liten mysig camping med 10 elplatser invid en jättefin badplats.

Sen åkte vi vidare till Mora och 2 nätter där. Då kom familjen S från vår "gamla" klubb. De fick platsen precis jämter oss utan att vi visste om att den andra var där. Så vi hade en jättetrevlig dag tillsammans på stranden och en trevlig kväll med god mat och dryck! Det blev verkligen semester särskilt som deras Sara tyckte det var kul att leka med J, och M hängde på. P han fick en lekkamrat i deras Hugo. Så vi hade det verkligen lyxigt.


Tomteland i Gesunda stod på schemat nästa dag. Horra Horra säger vi nu så fort vi ser ett troll - och snoffa root :-)

Solleröns camping kan vi verkligen rekommendera!!! Där hade vi det jätteskönt några meter från Siljan.

Sen åkte vi till Nusnäs och dalahästtillverkning. Barnen fick såklart varsinn med sitt namn på :-) Hästapolle är J´s favorit just nu.

Körde genom Rättvik men eftersom det var Classic Car Week denna vecka så stannade vi inte. Det var bilar ÖVERALLT!!!!!!

For vidare till Leksand istället och bodde på Västanviks camping. Där blev jag stucken av en geting :-(( På ÖGONLOCKEN!!!! AJJJJJJJJJJJJJJJ!!!!

Det gjorde ONT! Länge!!!!!


Sen vidare till Falun, där vi återigen träffade familjen S som bjöd på gott kaffe. Barn och make besteg hoppbacken medans jag och J tittade på hockey i ishallen. Inte för att jag är intresserad men de hade kaffe och där var svalt ;-)

Sen hem via en natt i Örebro och sedan en dags bad på Hargebaden.

Sen var vi hemma - och nu jobbar jag. 


Ovido - Quiz & Flashcards